Over Girassol

Restaurant Girassol 30 jaar

Restaurant Girassol is het oudste Portugese Restaurant in Nederland. Al meer dan vijfendertig jaar komen gasten hier van Portugese maaltijden genieten. Wilma en Carlos Teixeira begonnen in 1983 aan de verwezenlijking van hun droom, waaraan zij tot op de dag van vandaag met veel liefde invulling geven.

Vele nationale en internationale beroemdheden hebben genoten van de traditionele gerechten die in de keuken van Girassol worden gecreëerd. Het restaurant heeft onder meer Amalia Rodrigues, Mariza, Carlos Do Carmo, het Portugese voetbal elftal en de Red Hot Chili Peppers mogen verwelkomen. Ook Henk Schiffmacher is bij ons een veel en graag geziene gast.

In 2011 is het restaurant gerenoveerd en de huisstijl gemoderniseerd. Het authentieke karakter van het restaurant is daarbij bewaard gebleven. Door de moderne aankleding en kleursetting is het restaurant een eigentijds etablissement geworden met de uitstraling van een mediterraans restaurant. Dit vertaalt zich in de altijd vernieuwende menukaart. Kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht staan voorop.

Ontwikkeld door MaticMarketing