Contact en route

Weesperzijde 135 1091ES Amsterdam Tel.: 020-6923471 E-mail: info@girassol.nl U bent zeven dagen in de week welkom voor lunch en diner op de Weesperzijde 135 aan de Amstel. Restaurant Girassol is een vaste stek voor buurtbewoners en bezoekers van Carré, de Arena, de Heineken muziekhal en het Ziggodome. Het ligt vlak bij het Amstelstation en de Rai en op nog geen 20 minuten lopen van het centrum van Amsterdam.

Openingstijden

Wij zijn maandag t/m zondag geopend van 12:00 tot 22.00 uur.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf Amstelstation Sneltram 51 en metro, halte Amstelstation Bus 37, 69, 157, 169 Amstelstation Loop richting de berlagebrug en sla vóór de Berlagebrug rechtsaf. Na een paar honderd meter lopen langs de Amstel vindt u restaurant Girassol op de tweede hoek. Tramlijn 12 Uitstappen bij halte Vrijheidslaan/Amsteldijk. Loop de berlagebrug over den sla linksaf. Na een paar honderd meter lopen langs de Amstel vindt u restaurant Girassol op de tweede hoek. Plan je route met 9292ov.nl

Auto

Vanaf het Centrum Volg de Wibautstraat, sla na het Volkskrantgebouw de eerste of de tweede straat rechtsaf. Vanaf de Ring Neem afrit S112, sla linksaf, rij bij de rotonde rechts de Wibautstraat in en neem na het spoorwegviaduct de eerste straat links. Op maandag t/m zaterdag kost parkeren € 4,- per uur, op zondag is parkeren gratis.

Grotere kaart weergeven

Ontwikkeld door MaticMarketing